Nem várok tovább, ismét itt a NAGY kötelezőváltás időszaka!

Nem várok tovább, hanem a legfontosabb tudnivalókat már most elmondom Neked, hogy el tudd dönteni: Te ebben a kampányban érdekelt vagy-e? Mennyit tudsz az idén spórolni? A visszaszámlálás már megkezdődött…

Az újságokban már megjelentek az új tarifák, éjjel-nappal dolgoznak  a háttérben a programozók, hogy határidőre minden be legyen illesztve az online összehasonlító és tarifáló programba.

Mi az, ami mostantól más lesz, mint eddig?

Miért érdemes fokozott figyelemmel kísérni az idei kampányt mindenkinek, aki gépjármű tulajdonos?

  

Két ok miatt:

  • 1.) Az eddigi hengerűrtartalom (cm3) alapján való besorolás megváltozik, 2011-től a teljesítmény (kW) szerint történik a besorolás az egyes díjkategóriákba.

Mivel magyarázzák a szakemberek ennek a változtatásnak az okát?
Hát a korszerűbb motorok bevezetésével/elterjedésével.  A XXI. századi technikai fejlődés eredményeképpen az alacsonyabb hengerűrtartalmú motorok bizony egyre nagyobb teljesítményre képesek.
A nagyobb teljesítmény pedig több- és nagyobb károkhoz vezethet a kötelező biztosítás vonatkozásában, mondják a szakemberek.
Készítettünk egy táblázatot, amelyben összefoglaltuk az új személygépjármű “átváltási” kategóriákat:  

2010. évi KGFB kategóriák                                   2011. évi KGFB kategóriák
Hengerűrtartalom (cm3) szerint:                         Teljesítmény (kW) szerint:
  

0 – 850                                                                                          0 – 37
851 – 1150                                                                                    38 – 50
1151 – 1500                                                                                  51 – 70
1501 – 2000                                                                                 71 – 100
2001 – 3000                                                                                101 – 180
3000+                                                                                            180+  

Segítségképpen:
1 Le = 0,735 kW
1 kW = 1,36 Le  

  • 2.) Aki 2010-ben vásárolt új vagy használt gépjárművet, neki a biztosítási évfordulója már NEM 2011.01.01., hanem a gépjármű vásárlásának napja!

Ez azt jelenti, hogy akik ebbe a körbe tartoznak, most nem kell és nem is tudnak biztosítót váltani!
Nekik 2011-ben kell FOKOZOTTAN figyelniük! Hiszen a most meghirdetett díjak fognak rájuk is vonatkozni a 2011-es évfordulójuktól. Ugyanakkor, ha elmulasztják a szerződésüket határidőben, 30 nappal évforduló előtt írásban felmondani, akkor később már nem lesz lehetőségük váltani. Ennek következtében előállhat az az eset is, hogy a teljesítmény alapú számításra való áttérés után még legalább egy évig fizetniük kell a számukra kedvezőtlen díjat!!!  

Biztosítási alkusz cégünk szolgáltatásaival szeretnék hozzájárulni, hogy ilyen eset Veled ne fordulhasson elő!
Ezért én is felajánlom Neked, ha Te 2010-ben vásároltál új “0 km-es” vagy használt autót és megadod számunkra a vásárlás dátumát, akkor mi időben (60 nappal az évforduló előtt) megkeresünk Téged 14 biztosító ajánlatával.  

Ha az újabb ajánlatok között akad számodra kedvezőbb díjú ajánlat a meglévő szerződésednél, akkor a teljes adminisztrációtól mentesítünk Téged (felmondás, új kötés stb.), segítünk a biztosítóváltásban.  

Az oldalsávban láthatod az online tarifáló programunkat. Ha ide kattintasz és kiválasztod a Gépjármű Kötelező Felelősségbiztosítás képet, akkor máris a kalkulátor oldalon találod magad.  

Itt mindenképpen válaszd ki a nevemet – Pálinkás Éva – a Kapcsolattartó neve (legördíthető) menüpontban és máris elkezdheted az díjszámítást. Ha elakadnál vagy kérdésed lenne, bátran keress Skype-on! Ha bent vagyok a rendszerben, akkor nem kell megvárnod, amíg gépközelbe kerülök.  

Egyúttal meghirdetek ismét egy versenyt, most extra ajándékokért:  

  • Ha Te ezen az oldalon keresztül “velem” kötöd meg az új köteleződet, felajánlok egy félórás ingyenes konzultációt Skype-on, hétfői napokon. Erre a konzultációra a Kapcsolat oldalon tudsz jelentkezni. “Jelszó: szkájp”
  • Ha Te ezen az oldalon keresztül “velem” kötöd meg az új köteleződet, Veled már nem fordulhat elő az, hogy a rendőr megbüntessen azért, mert lejárt a forgalmid. Mivel a forgalmidról el k ell juttatnod hozzám egy jól olvasható másolatot, időben értesítést kaphatsz, hogy mikor kell meghosszabbítanod a forgalmidat.
  • Ha Te ezen az oldalon keresztül “velem” kötöd meg az új köteleződet és úgy gondolod, hogy szükséged lenne még a lakásbiztosításod megújítására is, ez esetben akár már Karácsonyra a lakásodba kerülhet egy Mikulásvirág vagy egy Karácsonyi kaktusz. Hogy melyik és milyen színű legyen, azt Te választhatod ki!
    50 000 Ft feletti éves díjú lakásbiztosítás esetében kaspót is kapsz hozzá.

 

 

 

De ez még nem minden!

Minden 100. (századik) új ügyfelemnek ajándékba küldök egy példányt a nagy-sikerű PC-ábécé -ből , melynek tartalma: 1 CD + 2 DVD + 1 tájékoztató füzet. Légy Te a szerencsések egyike!:)

Amennyiben úgy gondolod, hogy az ajándékaim, és maga a szolgáltatás mást is érdekelhet, terelgesd erre az oldalra a barátaidat, ismerőseidet!  

Ha nincs kedved bajlódni az ismeretlen online szerződéskötéssel, nem probléma!   

Ide kattintva ki tudod tölteni az adatlapot, figyelem itt is MEGLEPETÉS vár rád! a többi pedig már a mi dolgunk!

2010 évi biztosítás kötése folyamatosan !

   

A kalkulátor oldalára kerülve ne felejtsd el kezdéskor Pálinkás Éva nevét kiválasztani az “Üzletkötő/Kapcsolattartó választás” menüpont alatt! Csak így tudom a privát ajándékomat kiküldeni.

2011 évi biztosítás váltás November 1-től!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.