Nem kell meghalni ahhoz, hogy a biztosító fizessen – HEURÉKA!

Rendhagyó híradás egy sajtótájékoztatóról, amit eddig még nem csináltam. Mivel fontos termékbemutatóról szólt, ezért teszek kivételt, hogy egy újdonságról hírt adjak.

Nagy összegű biztosítási védelmet és a tartam végi kifizetés lehetőségét ötvözi egyetlen biztosításban a hazai piacon eddig egyedülálló megoldásával az AEGON Magyarország. Amennyiben a tartam végén a biztosított életben van, a biztosító visszafizeti a teljes befizetett összeget.

Hazánkban eddig lényegében eladhatatlan volt a kockázati életbiztosítás, miután a biztosítottak „kidobott pénznek” érezték a biztosításra költött forintokat. S bár a biztosítás haláleseti szolgáltatása komoly segítséget jelenthet a hátrahagyottaknak a tragédia után, mentálisan is elég nehéz az embereket rávenni arra, hogy úgy gondoljanak halálukra, mint egy olyan „biztosítási eseményre”, mint amiért például lakásbiztosítást kötnek.

“Az AEGON Libra olyan tartam végi díjkifizetést garantáló kockázati életbiztosítás, amelyben a biztosítás időtartama alatt befizetett biztosítási díj „nem vész el”, hanem azt az AEGON a tartam végén – amennyiben nem történik haláleset miatti kifizetés – hiánytalanul visszatéríti az ügyfélnek.
Ezzel a megoldással lényegében új frontot nyitunk az életbiztosítási piacon, hiszen a Libra immár képes felvenni a versenyt a befektetési típusú termékekkel, hiszen a befizetésekre kvázi tőkegaranciát nyújt” – hívta fel a figyelmet az új termék előnyeire Zatykó Péter vezérigazgató.
Természetesen annak az ügyfélnek, aki valóban megtakarításban és hozamokban gondolkodik, nem megoldás az AEGON Libra, ám tudni kell: a megtakarítási célú életbiztosítási termékekben rendkívül alacsony a haláleseti biztosítási összeg. A szolgáltatás legfeljebb a tartam alatti befizetésekből származó befektetéseken képződő esetleges hozamokkal, illetve az értékkövetés mértékében növekedhet. Tragédia bekövetkeztekor – főleg ha az a tartam elején következik be – a befektetéssel kombinált életbiztosítás által garantált haláleseti szolgáltatás összege töredéke a kockázati életbiztosítások által kínált összegnek.
Az AEGON Libra e tekintetben abszolút versenyképes kockázati életbiztosításnak számít:
  • haláleseti szolgáltatása legalább 10 millió forintos összegre szólhat már az induláskor
  • a termék esetében ugyanakkor lehetőség van a biztosítási összeg (és díj) értékkövetésére is.
  • A biztosító a befizetéseken képződött hasznából fedezi költségeit – a befektetések kockázatát ugyanakkor kizárólag az AEGON futja: annak eredményétől sem a haláleseti szolgáltatás mértéke, sem a futamidő végi kifizetés nem függ.
Egy 35 éves nem dohányzó hölgynek havi 15 ezer forint befizetése esetén az Aegon Libra 20 éven keresztül 19,3 millió forintos haláleseti kifizetést garantál, a futamidő végén ugyanakkor – ha szolgáltatás a tartam alatt nem történik – 3,6 millió forint kifizetés történik.
A díjak kialakításánál figyelembe vettük az egészséges életmódot – ezért egy nem dohányzó ügyfélnek hasonló szintű biztosítási védelemért a dohányzó ügyfél díjánál akár 40 százalékkal kevesebbet kell fizetnie.
Az AEGON Libra olyan tartam végi díjkifizetést garantáló kockázati életbiztosítás, amelyben a biztosítás időtartama alatt befizetett biztosítási díj „nem vész el”, hanem azt az AEGON a tartam végén – amennyiben nem történik haláleset miatti kifizetés – hiánytalanul visszatéríti az ügyfélnek.

Az AEGON Magyarország a Librával megteremtette az életbiztosítások új generációját. Azt a terméket, amely valódi védelmet nyújt a családnak egy tragédia esetére és eközben az időtartam végén a kifizetett összeg elegendő lehet arra, hogy például a felcseperedő gyermekünknek a családalapításhoz megfelelő indulótőkét biztosíthassunk. – tette hozzá Zatykó Péter vezérigazgató.”

Tehát érdemes elgondolkodni a mai hitelekkel kibélelt életed jövőbeni kilátásain és meghozni a döntést.

A JÓ döntést, hogy ne menjen kárba az “életem munkája van benne” ház, autó, lehessen taníttatni a gyerekeket, stb.

Ha eddig eljutottál és kíváncsi vagy Neked mennyibe kerül egy ilyen életbiztosítás, keress az elérhetőségeim egyikén: Skype, mobil, e-mail…

Ez a bejegyzés a Privátbankár.hu oldalán megjelent cikk nyomán íródott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.