Életbiztosítást a karácsonyi pulykáknak!

Jó mi? Hajrá!

És ha ez a felhívás inkább egy kérdés?

Van életbiztosítása a karácsonyi pulykáknak?

Hát persze hogy van! EGY pulykának, amelyiknek az Egyesült Államok elnöke “megkegyelmez” Hálaadás napján.

Karácsonyi pulyka életbiztosítása

Na de a világon mindössze csak EGY pulykának jár a kegyelem!

 

És mi van a többivel? Hát az asztalra kerülnek, mert nekik nem volt “életbiztosításuk”, azaz nem részesültek elnöki kegyelemben.

És mi van nálunk?
Úgy igaz, ahogy gondolod: nálunk sem a pulykák, sem mi – Te meg én – nem részesülünk “elnöki kegyelemben”, tehát magunknak kell gondoskodnunk az életünkről. Már hogy ne az asztalon végezzük…

Hogy a csudába lehet karácsony közeledtével, és annak kapcsán életbiztosításról “értekezni”?
Nos, ha a hitbéli megközelítést nézem, ezt az ünnepet Jézus Krisztus születése ünnepének tartják, bár sokan vitatják magát a dátumot (is).
Ha pedig ettől eltekintek, akkor csak azt a tényt nézem, hogy: 2014. január 1-től kezdődően Te is egy évvel idősebbnek számítasz (bármikor is legyen a szülinapod).

Tehát csupán csak azért kopogtatok ezzel a bejegyzésemmel, mert ha eddig halogattad, akkor érdemes még ebben az évben december 01-i kezdettel egy “jó kis kockázati életbiztosítást” kötnöd.
Miért? Mert egy évvel fiatalabbnak számítasz, feltehetően most még egészséges vagy, és a halogatás sosem kifizetődő. Egyszer ugyanis eléred azt a kritikus életkort, vagy olyan betegséged lesz, amikor már egyik biztosító sem áll szívesen szóba veled.

Tudok egy olyan biztosítást ajánlani, aminek a rendszeresen befizetett díjait – ha sikeresen életben töltöd azt a közel 20-30-40 évet – visszakapod, amikor lejár a szerződésed.

Nos? Ez azért már nem az a kategória, hogy “ha meghalok, azt akarom, hogy a temetésemen igazából gyászoljanak és ne örömünnep legyen a talált pénz jóvoltából”… ugye?

Tetszik az ajánlatom? Akkor mire vársz?

Van még pár napod, hogy megkeress az elérhetőségeim egyikén: telefon, Skype, e-mail…

 Ha tetszett a bejegyzés, küldd el barátaidnak, oszd meg facebookon!